enda

Charlotte Neergaard

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Skilsmissebilleder 1978 Medvirkende Tv-film
Honning måne 1978 Damefrisør DK/Spillefilm
Skytten 1977 Brüels sekretær DK/Spillefilm
Hærværk 1977 Prostitueret DK/Spillefilm
En by i provinsen 1976 Ekspeditricen Tv-serie
Livsens ondskab 1972 Engeline Tv-serie
Valsedrømme 1967 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.