enda

Charlotte Sne Hoen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lux Aeterna 2018 Producer DK/Kort fiktion
Skyggebokser 2017 Produktionsleder DK/Kort fiktion
I skovens dybe, stille ro 2016 Producer DK/Kort fiktion
Vindmøllernes sus 2016 Line producer DK/Spillefilm
Zombiehagen 2015 2. instruktørassistent DK/Kort fiktion
Mellem himmel & helvede 2015 Producer DK/Kort fiktion
Bonne année 2014 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Søn 2014 Produktionsleder DK/Kort fiktion
For min brors skyld 2014 Location scout DK/Spillefilm
Karrieremuligheder 2013 Kostumier, Produktionsleder DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.