enda

Charlotte Strandgaard

(1943 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Jøsses piger - befrielsen er nær! 1982 Oversættelse Tv-film
Krigsdøtre 1981 Manus Tv-serie
Sorteper - Det kan du selv være 1980 Manuskript DK/Kort fiktion
Den hemmelige skuffe 1979 Manus Tv-film
Hvem myrder hvem? 1978 Manus DK/Spillefilm
Den blåøjede satan 1976 Manus Tv-film
Jørns historie 1976 Manus Tv-film
Familien Christensen 1974 Medvirkende Tv-serie
Eddy Merckx i nærheden af en kop kaffe 1973 Produktion DK/Eksperimentalfilm
Smil mand! 1972 Manus DK/Spillefilm
Nyheden 1972 Manus Tv-film
Ind imellem bliver vi gamle 1971 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Ang.: Lone 1970 Manus DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.