enda

Charlotte Toft

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hundehotellet 2000 Stemme U/Spillefilm
Motello 1998 Beth Fordson, rengøringsdame på Motello DK/Spillefilm
Fyrtøjet 1993 Stemme DK/Kort fiktion
Russian pizza blues 1992 Lotte DK/Spillefilm
Johansens sidste ugudelige dage 1988 Linette Tv-serie
Far på færde 1988 Jeanette Tv-serie
Missionen 1987 Nana DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.