enda

Charlton Heston

(1920 – 2008)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bowling for Columbine 2002 Medvirkende U/Dokumentarfilm
Politiets blinde øje 1998 Ramon Miguel "Mike" Vargas U/Spillefilm
Skatteøen 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Jagten på den store guldåre 1982 Instruktion, Medvirkende U/Spillefilm
De vilde pelsjægere 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Mumiens hemmelighed 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Jordskælv 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Airport 75 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Fremtidens rædsel 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Antonius og Cleopatra 1972 Instruktion, Medvirkende, Manus U/Spillefilm
Sidste mand i live 1971 Medvirkende U/Spillefilm
Flugten på abernes planet 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Abernes planet 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Michelangelo, smerte og ekstase 1965 Medvirkende U/Spillefilm
Major Dundee 1964 Medvirkende U/Spillefilm
El Cid 1961 Medvirkende U/Spillefilm
Ben-Hur 1959 Medvirkende U/Spillefilm
Politiets blinde øje 1958 Medvirkende U/Spillefilm
De ti Bud 1956 Medvirkende U/Spillefilm
Indianernes Krigslist 1955 Medvirkende U/Spillefilm
Verdens største show 1952 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.