enda

Chevy Chase

(1943 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Vegas Vacation 1997 Medvirkende U/Spillefilm
Den usynlige mands erindringer 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Fletch vender tilbage 1989 Medvirkende U/Spillefilm
De kom, de så - de løb! 1986 Medvirkende U/Spillefilm
De kom, de så - de løb! 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Fars frygtelige feriedage 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Vi er spioner 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Fletch! Hva' var navnet? 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Århundredets handel 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Fars fede ferie 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Røven fuld af penge 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Gæt, hvem der ligger under sengen! 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Pigen, der vidste for meget! 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.