enda

Chiwetel Ejiofor

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Løvernes Konge 2019 Medvirkende U/Spillefilm
Triple 9 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Øjnenes hemmelighed 2015 Medvirkende U/Spillefilm
12 Years a Slave 2013 Solomon Northup U/Spillefilm
Salt 2010 Peabody U/Spillefilm
2012 2009 Adrian Helmsey U/Spillefilm
American Gangster 2008 Huey Lucas U/Spillefilm
Melinda and Melinda 2004 Ellis Moonsong U/Spillefilm
Dirty Pretty Things 2002 Okwe U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.