enda

Chloë Sevigny

(1974 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mr. Nice 2010 Judy Marks U/Spillefilm
The Road to Manderlay 2005 Medvirkende Tv-dokumentar
Manderlay 2005 Philomena DK/Spillefilm
Shattered Glass 2003 Caitlin Avey U/Spillefilm
Dogville 2003 Liz Henson DK/Spillefilm
Dogville Confessions 2003 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Boys don't cry 1999 Lana U/Spillefilm
Trees lounge 1996 Debbie U/Spillefilm
Kids 1995 Jennie U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.