enda

Chris Blunden

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
High Heels and Low Lifes 2001 Klip U/Spillefilm
Highlander: Endgame 2000 Klip U/Spillefilm
Fanny & Elvis 1999 Klip U/Spillefilm
Bean - den ultimative katastrofefilm 1997 Klip U/Spillefilm
Den uendelige historie 2 1990 Klip U/Spillefilm
Countryman 1982 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.