enda

Chris Brown

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Railway Man 2013 Producer U/Spillefilm
Takers 2010 Jesse Attica U/Spillefilm
Daybreakers 2009 Producer U/Spillefilm
The proposition 2005 Produktion U/Spillefilm
Absolute beginners 1986 Producer U/Spillefilm
Mona Lisa 1986 Co-producer U/Spillefilm
Ulvenes nat 1984 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.