enda

Chris Columbus

(1958 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Pixels 2015 Instruktion U/Spillefilm
Percy Jackson & Uhyrernes Hav 2013 Producer U/Spillefilm
Niceville 2011 Producer U/Spillefilm
Percy Jackson & lyntyven 2010 Instruktion U/Spillefilm
I Love You, Beth Cooper 2009 Instruktion
Nat på museet 2 2009 Producer U/Spillefilm
Nat på museet 2006 Produktion U/Spillefilm
Rent 2005 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Hjælp, det er jul! 2004 Manus, Producer U/Spillefilm
Harry Potter og fangen fra Azkaban 2004 Producer U/Spillefilm
Harry Potter og hemmelighedernes kammer 2002 Instruktion U/Spillefilm
Harry Potter og de vises sten 2001 Instruktion U/Spillefilm
Robotmennesket 1999 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Stepmom 1998 Instruktion U/Spillefilm
Mission : julegave 1996 Producer U/Spillefilm
Ni måneder 1995 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Mrs. Doubtfire 1993 Instruktion U/Spillefilm
Alene hjemme 2 - Glemt i New York 1992 Instruktion U/Spillefilm
Only the lonely 1991 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Alene hjemme 1990 Instruktion U/Spillefilm
Lille Nemo i drømmeland 1989 Manus U/Spillefilm
En vild nat i byen 1987 Instruktion U/Spillefilm
Goonierne 1985 Manus U/Spillefilm
Frygtens pyramide 1985 Manus U/Spillefilm
Vild og rodløs 1984 Manus U/Spillefilm
Gremlins 1984 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.