enda

Chris Cooper

(1951 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Biler 3 2017 Stemme U/Spillefilm
Demolition 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Familien 2013 Charlie Aiken U/Spillefilm
Bedrag 2007 Robert Hanssen U/Spillefilm
The Kingdom 2007 Grant Sykes U/Spillefilm
Seabiscuit 2003 Tom Smith U/Spillefilm
Manden uden navn 2002 Ted Conklin U/Spillefilm
Orkidé-tyven 2002 John Laroche U/Spillefilm
October Sky 1999 John Hickham U/Spillefilm
Lone star 1996 Sam Deeds U/Spillefilm
Matewan-massakren 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.