enda

Chris Evans

(1981 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Spider-Man: Homecoming 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Captain America: Civil War 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Captain America: The Winter Soldier 2014 Steve Rogers/Captain America U/Spillefilm
The avengers 3D 2012 Steve Rogers/Captain America U/Spillefilm
Captain America: The First Avenger 2011 Captain America/Steve Rogers U/Spillefilm
What's your number? 2011 Colin Shea U/Spillefilm
Sunshine 2007 Mace U/Spillefilm
Fantastic four: Rise of the Silver Surfer 2007 Johnny Storm U/Spillefilm
Fantastic four 2005 Johnny Storm U/Spillefilm
Final call 2004 Ryan U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.