enda

Chris Hemsworth

(1983 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Men in Black 4: International 2019 Medvirkende U/Spillefilm
Avengers: Endgame 2019 Medvirkende U/Spillefilm
12 Strong 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Thor: Ragnarok 2017 Medvirkende U/Spillefilm
The Huntsman: Winter's War 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Blackhat 2015 Nick Hathaway U/Spillefilm
In the Heart of the Sea 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Avengers: Age of Ultron 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Rush 2013 James Hunt U/Spillefilm
Thor: The Dark World 2013 Thor U/Spillefilm
The cabin in the woods 2012 Curt U/Spillefilm
Snow White and the Huntsman 2012 The Huntsman U/Spillefilm
Thor 2011 Thor U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.