enda

Chris Lebenzon

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Maleficent 2014 Klip U/Spillefilm
Dark shadows 2012 Klip U/Spillefilm
Frankenweenie 2012 Klipper U/Spillefilm
Alice i Eventyrland 2010 Klip U/Spillefilm
Unstoppable 2010 Klip U/Spillefilm
Kapring af Metro 1 2 3 2009 Klip U/Spillefilm
Sweeney Todd - den djævelske barber fra Fleet Street 2007 Klip U/Spillefilm
Déjà vu 2006 Klip U/Spillefilm
Charlie og chokoladefabrikken 2005 Klip U/Spillefilm
Radio 2003 Klip U/Spillefilm
Big Fish 2003 Klip U/Spillefilm
XXX 2002 Klip U/Spillefilm
Pearl Harbor 2001 Klip U/Spillefilm
Planet of the Apes 2001 Klip U/Spillefilm
Sleepy Hollow 1999 Klip U/Spillefilm
Enemy of the state 1998 Klip U/Spillefilm
Armageddon 1998 Klip U/Spillefilm
Con Air 1997 Klip U/Spillefilm
Mars attacks! 1996 Klip U/Spillefilm
Fjenden i dybet 1995 Klip U/Spillefilm
Ed Wood 1994 Klip U/Spillefilm
Batman vender tilbage 1992 Klip U/Spillefilm
Hudson Hawk - mestertyven 1991 Klip U/Spillefilm
Days of thunder 1990 Klip U/Spillefilm
Revenge - Hævnens pris 1989 Klip U/Spillefilm
Midnight run 1988 Klip U/Spillefilm
Frækkere end politiet tillader 2 1987 Klip U/Spillefilm
Rødder 1987 Klip U/Spillefilm
Top gun 1986 Klip U/Spillefilm
Tast mig, jeg er din 1985 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.