enda

Chris Pine

(1980 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Star Trek Beyond 2016 Medvirkende U/Spillefilm
The Finest Hours 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Hell or High Water 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Jack Ryan: Shadow Recruit 2014 Jack Ryan U/Spillefilm
Star Trek Into Darkness 2013 Kirk U/Spillefilm
People like us 2012 Sam U/Spillefilm
De eventyrlige vogtere 2012 Jack Frost U/Spillefilm
This means war 2012 FDR Foster U/Spillefilm
Unstoppable 2010 Will Colson U/Spillefilm
Star Trek 2009 James T. Kirk U/Spillefilm
Bottle Shock 2008 Bo Barrett U/Spillefilm
Just My Luck 2006 Jake Hardin U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.