enda

Chris Weitz

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
American pie: Reunion 2012 Producer U/Spillefilm
A single man 2010 Producer U/Spillefilm
New moon 2009 Instruktion U/Spillefilm
Nick & Norah's Infinite Playlist 2009 Producer U/Spillefilm
Det gyldne kompas 2007 Instruktion, Manus U/Spillefilm
In Good Company 2005 Produktion U/Spillefilm
About a Boy 2002 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Nutty Professor II: Familien Klump 2000 Manus U/Spillefilm
American Pie 1999 Produktion U/Spillefilm
Antz 1998 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.