enda

Chris Wyatt

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
This is England 2006 Klip U/Spillefilm
Shadow of the Vampire 2000 Klip U/Spillefilm
The pillow book 1995 Klip U/Spillefilm
Prinsen af Jylland 1994 Lydklipper U/Spillefilm
The Baby of Mâcon 1993 Klip U/Spillefilm
Darwin 1992 Klip U/Dokumentarfilm
Drowning by numbers 1988 Lyd U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.