enda

Christa Rasmusen

(1929 – 2009)

Skuespillerinde. Født 11/5 1929, død 12/12 2009. Gift med skuespiller Jørgen Buckhøj.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Smuglerne 1970 Helle Hansen, opkøber Tv-serie
Resternes politik 1969 Medvirkende Tv-film
De røde heste 1968 Zita, Munks anden hustru DK/Spillefilm
Skært kød til frk. Afsenius 1967 Medvirkende Tv-film
Jordbær til Einar 1967 Medvirkende Tv-film
Glutterbuck 1960 Medvirkende Tv-film
Vor husven Georg 1958 Medvirkende Tv-film
Verdens rigeste pige 1958 John Hansens sekretær DK/Spillefilm
Kærlighedsdoktoren 1952 Stuepige DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.