enda

Christen Jul

(1887 – 1955)

Instruktør og manuskriptforfatter. Født 25/12 1887, død 6/2 1955.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Compenius-orglet på Frederiksborg Slot 1954 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Befolkningens beskyttelse 1953 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Landstinget 1953 Instruktion DK/Dokumentarfilm
John og Irene 1949 Manus DK/Spillefilm
Lykke paa Rejsen 1947 Instruktion, Manus DK/Spillefilm
My Name is Petersen 1947 Instruktion DK/Spillefilm
I Gaar og i Morgen 1945 Instruktion, Manus DK/Spillefilm
Vi kunde ha' det saa rart ! 1942 Instruktion, Manus DK/Spillefilm
Vampyr 1932 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.