enda

Christen Møller

(1894 – 1972)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sorte Shara 1961 Medvirkende DK/Spillefilm
Paladsrevolution 1959 Medvirkende Tv-film
Karen, Maren og Mette 1954 Instruktion DK/Spillefilm
Vejrhanen 1952 Folketingsmand DK/Spillefilm
Dorte 1951 Politikommisær DK/Spillefilm
Det gamle guld 1951 Arkæolog DK/Spillefilm
Fodboldpræsten 1951 Politimand med hund DK/Spillefilm
Smedestræde 4 1950 Bang, kriminalkommissær DK/Spillefilm
De røde heste 1950 Sørensen, læge DK/Spillefilm
Mosekongen 1950 Andreasen, redaktør DK/Spillefilm
Kampen mod uretten 1949 Medredaktør på Socialen DK/Spillefilm
Et Skud før Midnat 1942 Kriminalassistent Poulsen DK/Spillefilm
Den gamle Præst 1939 Manus DK/Spillefilm
I Kantonnement 1931 Pyroman DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.