enda

Christer Nilson

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sikke et cirkus 2017 Co-producer DK/Spillefilm
Sønner af Norge 2011 Co-producer U/Spillefilm
Maria Larssons evige øjeblik 2008 Co-producer DK/Spillefilm
Upp till kamp 2007 Producer Tv-serie
Bäst i Sverige 2002 Producer U/Spillefilm
Det nye land 2000 Produktion Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.