enda

Christian Ballund

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hr. Rotteborgmester og telefonsvareren 2015 Animation DK/Kort fiktion
Episoder 2002 Instruktion DK/Kort fiktion
Når lysterne tændes 2001 Titeldesign DK/Kort fiktion
Digital Workshop 1999 1999 Animation Antologi
Exit non-stop 1998 3D, Konsulent DK/Kort fiktion
Rumfilmen 1998 Special effects DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.