enda

Christian Brochorst

(1907 – 1967)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lille mand, pas på! 1968 Grønthandler DK/Spillefilm
Ih, du forbarmende! 1966 Medvirkende DK/Spillefilm
Nu stiger den 1966 Medvirkende DK/Spillefilm
Ægget 1964 Forsvarer Tv-film
Don Olsen kommer til byen 1964 Bager DK/Spillefilm
Den ellevte juni 1962 Medvirkende Tv-film
Apollon fra Bellac 1960 Hr. Schulze Tv-film
Det skete på Møllegaarden 1960 Kroværten DK/Spillefilm
Forelsket i København 1960 Medvirkende DK/Spillefilm
Eventyrrejsen 1960 Fru Bertelsens tykke tilbeder DK/Spillefilm
Helle for Helene 1959 Medvirkende DK/Spillefilm
Bundfald 1957 "Moster" DK/Spillefilm
Mod og mandshjerte 1955 Kraft, murermester DK/Spillefilm
Ole Lukøje 1955 2. vægter Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.