enda

Christian Engelstoft

(1876 – 1945)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Balletten danser 1938 Teatertjeneren DK/Spillefilm
København, Kalundborg og -? 1934 Medvirkende DK/Spillefilm
Filmens Helte 1928 Regissøren DK/Spillefilm
Kongen af Pelikanien 1928 Medvirkende DK/Spillefilm
Lykkehjulet 1926 Medvirkende DK/Spillefilm
Ole Opfinders Offer 1924 Medvirkende DK/Spillefilm
Gudernes Yndling 1920 Provins-redaktør DK/Spillefilm
Hendes Helt 1919 Manus DK/Spillefilm
Præsidenten 1919 Journalist DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.