enda

Christian Hjejle

(1940 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Klovn 2005 Chef fra Årstiderne Tv-serie
Her i nærheden 2000 Politisekretær DK/Spillefilm
Rejseholdet 2000 Hansen Tv-serie
Drengen der gik baglæns 1994 Faren DK/Kort fiktion
Sidste omgang 1993 Receptionist DK/Kort fiktion
Kald mig Liva 1992 Tjener på Industricaféen Tv-serie
Historiebogen 5: Triumfens symfoni 1974 Speaker DK/Dokumentarfilm
Historiebogen 1: Et flakkende lys i mørket 1972 Speaker DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.