enda

Christian Holm

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Grænse 2018 Lyddesigner, Superviserende lydklipper U/Spillefilm
Hjertelandet 2018 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Den fortabte kriger 2018 Lydredigering DK/Dokumentarfilm
Tom of Finland 2017 Lyddesign U/Spillefilm
Den kæmpestore bjørn 2011 Foley-klipper DK/Spillefilm
Sex, hopp och kärlek 2005 Lyd U/Spillefilm
Midsommer 2003 Lyd, Boom operator, Lydklipper DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.