enda

Christian Jul Hansen

(1918 – 2007)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Lad isbjørnene danse 1990 Maskør DK/Spillefilm
Sirup 1990 Maskør DK/Spillefilm
Lykken er en underlig fisk 1989 Maskør DK/Spillefilm
Himmel og helvede 1988 Maskør DK/Spillefilm
Barndommens gade 1986 Maskør DK/Spillefilm
Kniven i hjertet 1981 Jespers far DK/Spillefilm
Drømme støjer ikke når de dør 1979 Kresten som ung DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.