enda

Christian Lemmerz

(1959 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The wake 2000 Instruktion DK/Eksperimentalfilm
Indien 1999 Hotelgæst DK/Kort fiktion
Voodoo Europa 1994 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Fin de Beckett 1991 Medvirkende DK/Eksperimentalfilm
Albert på Andy's 1990 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Tretten 1989 Medvirkende DK/Eksperimentalfilm
Grød 1986 Instruktion DK/Kort fiktion

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
Special Jury Golden Gate Award 1995 San Francisco Int. Film Festival 1995 Voodoo Europa
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.