enda

Christian Rathmann

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Afvej 2015 Scenograf (hospital) DK/Kort fiktion
Maj & Charlie 2008 Rekvisitør Tv-serie
Dansen 2008 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Blå mænd 2008 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Ledsaget udgang 2007 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Rekvisitørassistent Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.