enda

Christian Rønn

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Xenia 2016 Komponist DK/Dokumentarfilm
Så er der kaffe og heroin 2014 Musik DK/Dokumentarfilm
Fortællingen om Rosa - en film med og om plejebørn 2011 Komponist DK/Dokumentarfilm
Specialisterne 2009 Musik DK/Dokumentarfilm
Så himmelsk anderledes 2008 Musik DK/Dokumentarfilm
Hingitaq - de fordrevne 2004 Musik DK/Dokumentarfilm
Efterskoleliv - 300 dage på Samsø 2003 Musik DK/Dokumentarfilm
Allahs børn 2002 Musik DK/Dokumentarfilm
State Of Bliss 2000 Musik DK/Kort fiktion
Børn under jorden 1998 Musik DK/Dokumentarfilm
Panserkrydseren Potemkin 1925 Komponist (2007-version) U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.