enda

Christian Sievert

(1942 – )

Komponist, musiker. Særligt kendt som flamenco-guitarist. Har også lagt stemme til flere tegnefilm.

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Cykelmyggens far 2016 Medvirkende Tv-dokumentar
Cykelmyggen og Minibillen 2014 Kålormen DK/Spillefilm
En gryde til min kone - Designeren Jens Quistgaard 2010 Musik DK/Dokumentarfilm
Cykelmyggen og dansemyggen 2007 Kålormen DK/Spillefilm
Mifunes sidste sang 1999 Herning DK/Spillefilm
Jungledyret 1993 Stemme DK/Spillefilm
Nu - et øjeblik på Jorden 1992 Musik DK/Dokumentarfilm
Jul og grønne skove 1980 Medvirkende Tv-serie
Børn på hospital 1980 Komponist, Orkester DK/Dokumentarfilm
Prins Piwi 1974 Dr. Depri, Musiker DK/Spillefilm
Mor, jeg har patienter 1972 Medlem af kollektiv DK/Spillefilm
Bennys badekar 1971 Krabbe DK/Kort fiktion
God morgen 1968 Speaker, Foto, Musik DK/Kort fiktion
Sommerfuglen ønsker tillykke 1968 Musik DK/Kort fiktion
Et ganske almindeligt eventyr 1968 Musik DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.