enda

Christian Skeel

(1956 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Gud, lugt og hende 2008 Lydkonsulent U/Spillefilm
Nathanial Wallich & Botanikkens Imperium 2003 Musik DK/Dokumentarfilm
Helgoland 2001 Lyd DK/Dokumentarfilm
The Last Stranger 1998 Lyd DK/Dokumentarfilm
Det elektroniske naturmaleri 1998 Musik DK/Eksperimentalfilm
Billeder til tiden 1994 Musik DK/Dokumentarfilm
Lydbilleder - 6 variationer over et tema 1993 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Monument & fornuft - om bygning og tanke, rum og lys 1993 Lyd DK/Dokumentarfilm
Star dog 1991 Musik DK/Eksperimentalfilm
Møv og Funder 1991 Toneassistent DK/Spillefilm
Europa 1991 Audio sampling DK/Spillefilm
Stofskifte 1990 Instruktion DK/Eksperimentalfilm
Perfect World 1990 Musik DK/Eksperimentalfilm
Gurps 1990 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Venner for altid 1987 Musik DK/Spillefilm
Grød 1986 Musik DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.