enda

Christian Slater

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Wife 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Nymphomaniac Director's Cut 2014 Joe's father DK/Spillefilm
The Power of Few 2013 Medvirkende U/Spillefilm
Nymphomaniac 2013 Joe's father DK/Spillefilm
Dolan's Cadillac 2009 Medvirkende U/Spillefilm
Very Bad Things 1998 Robert Boyd U/Spillefilm
Hard Rain 1998 Tom, Producer U/Spillefilm
Broken arrow 1996 Terry Carmichael U/Spillefilm
Overlagt mord 1995 Medvirkende U/Spillefilm
En vampyrs bekendelser 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Ustyrlige hjerter 1993 Medvirkende U/Spillefilm
True Romance 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Forbryderisk fræk 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Ondskabens imperium 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Robin Hood - den fredløse 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Heathers 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Rosens navn 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.