enda

Christian Vangsgaard

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gristina 2017 Producer DK/Kort fiktion
First Movers 2013 Producer, Executive producer, Idé, Produktion DK/Kort fiktion
Min søsters børn alene hjemme 2012 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Labrador 2012 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Broderskab 2010 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Blekingegade 2010 Produktionskoordinator Tv-serie
Mina 2008 Producer DK/Kort fiktion
Blændet af solen 2008 Producer DK/Kort fiktion
Max pinlig 2008 Produktionsassistent DK/Spillefilm
En ægteskabelig affære 2007 Producer DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.