enda

Christiane Gjellerup Koch

(1966 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ser du månen, Daniel 2019 Susanne DK/Spillefilm
Alle for to 2013 Plejehjemsleder DK/Spillefilm
Klassefesten 2011 Rødhåret kvinde DK/Spillefilm
Comeback 2008 Amalies kollega DK/Spillefilm
Kirikou og de vilde dyr 2005 Stemme U/Spillefilm
Pas på mor 1998 Anna Stensgaard Tv-serie
Kiki - den lille heks 1989 Bagerdame U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.