enda

Christina Applegate

(1971 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Fars sygt fede bilferie 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Hund og kat imellem: Kitty Galores hævn 2010 Catherine U/Spillefilm
Anchorman 2004 Veronica Corningstone U/Spillefilm
Surviving Christmas 2004 Alicia Valco U/Spillefilm
View From the Top 2003 Christine Montgomery U/Spillefilm
The Sweetest Thing 2002 Courtney U/Spillefilm
Just Visiting 2001 Julia Malfete/Prinsesse Rosalinde U/Spillefilm
The big hit 1998 Pam Shulman U/Spillefilm
Jane Austen's mafia! 1998 Diane U/Spillefilm
Hurra!! Babysitteren er død 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.