enda

Christina Folting

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Det grå guld 2013 Rekvisitør DK/Spillefilm
Bubbles 2011 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
The Fro 2011 Scenograf DK/Kort fiktion
Wasteland Tales 2010 Scenograf DK/Spillefilm
Andre mennesker 2009 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Pistoleros 2008 Set rekvisitør DK/Spillefilm
RePlay 2008 Scenograf DK/Kort fiktion
Absalons hemmelighed 2006 Set rekvisitør Tv-serie
Lille mand 2006 Rekvisitør DK/Kort fiktion
Den onde lejer 2006 Rekvisitør DK/Kort fiktion
Der er et yndigt land 2006 Scenograf DK/Kort fiktion
Råzone 2006 Rekvisitør DK/Spillefilm
Krøniken 2004 Rekvisitør Tv-serie
Ørkenens juvel 2001 Rekvisitør DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.