enda

Christina Legind

(1973 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Valg i kommunen 2013 Medvirkende Tv-serie
Besøget 2008 Medvirkende DK/Kort fiktion
De kaldte os frisører 2007 Medvirkende DK/Kort fiktion
Råzone 2006 Servitrice DK/Spillefilm
Den gang jeg slog tiden ihjel 2001 Camilla DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.