enda

Christina Øster

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Skifting 2021 Manuskriptforfatter DK/Kort fiktion
Kina 2019 Manuskript DK/Kort fiktion
Krokodilletårer 2019 Manuskriptforfatter DK/Kort fiktion
Sergenten og hans nevø 2018 Manus DK/Dokumentarfilm
Næste stop 2018 Manusforfatter DK/Kort fiktion
Herrens veje 1 2017 Research Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.