enda

Christine la Cour

(1963 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dicte 3 2016 Marlene Albrink Tv-serie
Stefan 2010 Trine DK/Kort fiktion
Sommer 2008 Adams veninde Tv-serie
Jul i hjemmeværnet 2001 PET-agent Tv-serie
De udvalgte 2001 Ida Toft Tv-serie
Rejseholdet 2000 Ida Toft Tv-serie
Tusindfryd 1998 Sisse Tv-film
TAXA 1997 Pia Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.