enda

Christine Lahti

(1950 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
My First Mister 2001 Instruktion
Dødbringende kontakt 1995 Medvirkende U/Spillefilm
The doctor 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Running on Empty 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Os piger imellem 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Græsenker 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Manden der ville henrettes 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Det er vel mit liv..! 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.