enda

Christine Thårup

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Terkel i knibe 2004 Associate producer DK/Spillefilm
H.C. Andersens eventyr 2004 Line producer Tv-serie
Carl Th. Dreyer - Min metier 1995 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Carlo & Ester 1994 Produktionsleder DK/Spillefilm
Epilogue 1990 Produktionsdesign DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.