enda

Christoffer Dreyer

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den sidste tid 2016 Instruktion DK/Dokumentarfilm
En detektiv i provinsen 1-3 2012 Instruktion
En detektiv i provinsen 1:3 2012 Instruktion, Medvirkende, Klipper DK/Dokumentarfilm
En detektiv i provinsen 2:3 2012 Instruktion, Medvirkende, Klipper DK/Dokumentarfilm
En detektiv i provinsen 3:3 2012 Instruktion, Medvirkende, Klipper DK/Dokumentarfilm
Shanne og veninderne 2012 Klipper DK/Dokumentarfilm
En fisks lange rejse 2009 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Climaniacs 2009 Instruktion Antologi
En forening i modvind 2007 Instruktion, Foto, Klip DK/Dokumentarfilm
Af banen! 2005 Klipper (trailer samt filmen om filmen) DK/Spillefilm
Regel nr. 1 2003 Klipper (trailer samt filmen om filmen) DK/Spillefilm
Min velsignede bror 2003 Klippeassistent DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Odense Internationale Film Festival 2007-08-27 En forening i modvind
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.