enda

Christoph Waltz

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Downsizing 2018 Medvirkende U/Spillefilm
The Legend of Tarzan 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Spectre 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Big Eyes 2014 Walter Keane U/Spillefilm
Django Unchained 2012 Dr. King Schultz U/Spillefilm
Water for elephants 2011 August U/Spillefilm
Carnage 2011 Alan Cowan U/Spillefilm
Inglourious Basterds 2009 Col. Hans Landa U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.