enda

Christophe Beck

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Edge of Tomorrow 2014 Musik U/Spillefilm
Tømmermænd tur-retur 2013 Musik U/Spillefilm
The Internship 2013 Musik U/Spillefilm
Runner Runner 2013 Musik U/Spillefilm
Frost 2013 Musik U/Spillefilm
The Necessary Death of Charlie Countryman 2013 Komponist U/Spillefilm
This means war 2012 Musik U/Spillefilm
The watch 2012 Musik U/Spillefilm
Pitch Perfect 2012 Musik U/Spillefilm
Tømmermænd i Thailand 2011 Musik U/Spillefilm
Crazy, Stupid, Love 2011 Musik U/Spillefilm
Svindel på højt plan 2011 Musik U/Spillefilm
Percy Jackson & lyntyven 2010 Musik U/Spillefilm
Date night 2010 Musik U/Spillefilm
Red 2010 Musik U/Spillefilm
Burlesque 2010 Musik U/Spillefilm
Due date 2010 Musik U/Spillefilm
Waiting for Superman 2010 Musik U/Dokumentarfilm
The Pink Panther 2 2009 Musik U/Spillefilm
Tømmermænd i Vegas 2009 Musik U/Spillefilm
Drillbit Taylor 2008 Musik U/Spillefilm
Til jackpot os skiller 2008 Musik U/Spillefilm
The dark is rising - den sorte rytter 2007 Musik U/Spillefilm
The Pink Panther 2006 Musik U/Spillefilm
The sentinel 2006 Musik U/Spillefilm
Garfield 2 2006 Komponist U/Spillefilm
Elektra 2005 Musik U/Spillefilm
Yours, mine & ours 2005 Musik U/Spillefilm
For the Money 2005 Musik U/Spillefilm
Garfield: The movie 2004 Musik U/Spillefilm
Saved! 2004 Musik U/Spillefilm
Without a paddle 2004 Musik U/Spillefilm
Just Married 2003 Musik U/Spillefilm
American Pie - The Wedding 2003 Musik U/Spillefilm
Et hus i Toscana 2003 Musik U/Spillefilm
Det vilde dusin 2003 Musik U/Spillefilm
Dickie Roberts - tidligere barnestjerne 2003 Musik U/Spillefilm
Confidence 2003 Musik U/Spillefilm
Stealing Harvard 2002 Musik U/Spillefilm
Bring it On 2000 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.