enda

Christopher Challis

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Top secret! 1984 Foto U/Spillefilm
Mord i solen 1981 Foto U/Spillefilm
Mord i spejlet 1980 Foto U/Spillefilm
Drama i dybet 1977 Foto U/Spillefilm
Styrke 10 fra Navarone 1977 Foto U/Spillefilm
Hvad med os to? 1968 Foto U/Spillefilm
To på vejen 1967 Foto U/Spillefilm
Disse prægtige mænd i deres flyvende maskiner 1965 Foto U/Spillefilm
Et skud i mørke 1964 Foto U/Spillefilm
Nat over Kreta 1956 Foto U/Spillefilm
Havets tiger 1956 Foto U/Spillefilm
På weekend med Genevieve 1953 Foto U/Spillefilm
Den listige pimpernel 1949 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.