enda

Christopher Doyle

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ondine 2009 Fotograf U/Spillefilm
Paranoid Park 2007 Foto U/Spillefilm
Lady in the Water 2006 Foto U/Spillefilm
2046 - Are you still in the mood for love 2004 Foto U/Spillefilm
Universets sidste dage 2003 Foto U/Spillefilm
Rabbit-proof Fence 2002 Foto U/Spillefilm
Hero 2002 Foto U/Spillefilm
In the Mood for Love 2000 Foto U/Spillefilm
Psycho 1998 Foto U/Spillefilm
Happy together 1997 Producer U/Spillefilm
Fallen angels 1995 Foto U/Spillefilm
Chungking express 1994 Foto U/Spillefilm
Et mægtigt gilde 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.