enda

Christopher Eccleston

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Legend 2015 Medvirkende U/Spillefilm
En sang for Marion 2012 James U/Spillefilm
G.I. Joe - The Rise of Cobra 2009 McCullen/Destro U/Spillefilm
The dark is rising - den sorte rytter 2007 The rider U/Spillefilm
Jeg er Dina 2002 Leo Zjukovskij U/Spillefilm
28 dage senere 2002 Major Henry West U/Spillefilm
The Others 2001 Charles Stewart U/Spillefilm
Elizabeth 1998 Duke of Norfolk U/Spillefilm
Jude 1996 Jude Fawley U/Spillefilm
Mord mellem venner 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.