enda

Christopher Greenbury

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De vilde svin 2007 Klip U/Spillefilm
Elitepædagogen 2005 Klip U/Spillefilm
View From the Top 2003 Klip U/Spillefilm
To i en 2003 Klip U/Spillefilm
Lunefulde lykke 2001 Klip U/Spillefilm
Hal's store kærlighed 2001 Klip U/Spillefilm
Jeg, mig & Irene 2000 Klip U/Spillefilm
American Beauty 1999 Klip U/Spillefilm
Vild med Mary 1998 Klip U/Spillefilm
Kingpin 1996 Klip U/Spillefilm
Dum og dummere 1994 Klip U/Spillefilm
Dødbringende måben 1 1993 Klip U/Spillefilm
Bangebuksens bryllupsnat 1986 Klip U/Spillefilm
Dr. Detroit 1982 Klip U/Spillefilm
En mand ser sort 1981 Klip U/Spillefilm
Vind og skæv 1980 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.